Privatlivspolitik

INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER


Kontaktoplysninger

Ninnis Photography
Christina Ninnis Alevrofas

CVR-nummer: 40538860
E-mail: ninnisphotography@gmail.com

Opdateret maj 2023

Persondatapolitik og dataansvar

I forbindelse med behandling af personoplysninger forudsætter det, at du oplyser personlig data. Når du er kunde hos Ninnis Photography v/Christina Ninnis Alevrofas, behandles en række oplysninger om dig, som du selv har opgivet ved aftale om fotografering – bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Endvidere behandles e-mails og anden korrespondance, eksempelvis relevante forhold i telefonsamtaler.

Brugen af persondata

Den indsamlede data bruges til kontakt og fremsendelse af faktura/kontrakt. Hos Ninnis Photography bliver beskyttelsen af dine personoplysninger taget alvorligt, og der indsamles ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt for at kunne behandle dit køb. Når du ved bestilling af fotografering/og eller gavekort afgiver dine oplysninger, giver du samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af Ninnis Photography. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage. Ønskes dette, er Ninnis Photography forpligtet til at slette dine persondata.

Indsamling af personoplysninger

Der indsamles personoplysninger:

  • Når du udfylder kontaktformularen ved booking af pakke/gavekort eller ved en forespørgsel
  • Hvis du benytter Ninnis Photographys sociale medier

Rettigheder

Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder, der relaterer sig til de oplysninger, der bliver behandlet om dig. Der forefindes undtagelser til disse rettigheder, og det er ikke i alle tilfælde, at du vil kunne gøre rettighederne gældende.

Du har ret til indsigt i behandlingen af dine personlysninger og til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen gældende, skal du rette henvendelse via kontaktoplysningerne, som er nævnt foroven.