Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ninnis Photography v/ Christina Ninnis Alevrofas

CVR-nummer: 40538860 | E-mail: ninnisphotography@gmail.com

Opdateret maj 2023

Booking

Du booker en fotografering ved at kontakte mig via min bookingformular her på siden eller via e-mail. Jeg holder til i Kongens Lyngby, men kommer rundt i hele Storkøbenhavn. Se evt. transportomkostninger på min side om priser.

Betaling

Du modtager en faktura på fotograferingen og dine køb af produkter efter endt fotografering. De digitale filer leveres først, når betalingen er registreret. 

Levering af billeder

Jeg leverer udelukkende redigerede billeder. Det er ikke muligt at modtage råfilerne. Billederne repræsenterer min personlige stil og er del af mit brand og min service. Alle billeder beskæres og redigeres individuelt. I får adgang til jeres eget personlige online galleri, hvorfra I selv udvælger jeres ønskede billeder. Jeg bestræber mig på at levere jeres billeder indenfor maks. to uger efter fotografering, men der kan være perioder i højsæsonen, hvor der må forventes ekstra ventetid. Billederne leveres i high-resolution og evt. i webkvalitet også, hvis du har valgt en pakke, der indeholder begge dele. Levering af digitale filer sker først, når betaling er registreret.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

 

Ophavsret

Fotograf Christina Ninnis Alevrofas / Ninnis Photography har ophavsretten til billederne.

Billeder, som fremvises i online galleriet til udvælgelse, må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde bruges.
Billederne, som købes, må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde ændres af andre end fotografen.

Billeder, som købes af privatpersoner, må ikke videresælges eller på anden måde videregives til virksomheder med tanke på markedsføring eller lignende.

Virksomheder som ønsker rettigheder til at bruge billederne til markedsførring eller ligende skal kontakte Ninnis Photography inden booking af fotografering, så der skal lavet et skræddersyet tilbud for den pågældende opgave.

Brug af billeder:

Billederne taget af Ninnis Photography vil ikke blive brugt af fotografen med mindre, der er indgået en aftale herom. Gives der accept til brug af billeder, kan Ninnis Photography frit bruge billederne/video til markedsføring, konkurrencer og website i ind- og udland, fotoudstillinger samt fotorelaterede websites.